Wermland

Välkommen in i värmen

Börja le igen!

Vet ni hur många vuxna det är idag som lider av att de har sneda tänder och som inte vågar att le? De vill inte sätta in en tandställning i form av räls och det är väl något man kan förstå. Det är ju redan ungdomar som klagar på denna form av tandställning. Det finns dock andra typer av tandställningar att sätta in, en av dem är osynlig! Om du vill ha en osynlig tandställning så kan du få det hos SMAJLA. De är en klinik som dels erbjuder osynlig tandställning men de ger även övrig tandläkarvård.

Osynlig tandställning

En osynlig tandställning heter Incognito™ på fackspråk. Det är ett individualiserat lingualsystem där brackets och bågar är anpassade efter den som bär dem. Det gör att den dels inte syns samt att den är mycket bekväm att bära. Den sätts fast på baksidan av tänderna. Det är många vuxna som föredrar denna form av tandställning. Detta eftersom ingen behöver veta att man faktiskt bär en tandställning, eftersom den är osynlig.

SMAJLA erbjuder mer än bara osynlig tandställning

Om du känner att du behöver mer än bara en osynlig tandställning så som tandläkarvård så kan du få det hos SMAJLA. De har ett duktigt team med tandläkare som bland annat kan erbjuda en standardkonsultation/vanlig tandläkarvård. Du kan laga tänder, du kan bleka dina tänder och du kan besöka en tandhygienist. Det spelar ingen roll vad för typ av tandvård som du söker, SMAJLA kan hjälpa dig!

18 Jul 2016