Wermland

Välkommen in i värmen

Byt inte vanor - byt bara cigarett!

Hur svårt det är att sluta röka är bara att fråga vilken rökare som helst. De flesta skulle kanske vilja sluta, bara de kunde. Många tycker om det. Det har blivit en trevlig vana för dem. Att ta en rökpaus är som en belöning. Ibland kan cigaretten lugna ner dem om de är stressade. En cigarett kan vara ett trevligt inslag under en fest. De flesta har lagt till sig med vanor där cigaretterna ingår. Det är ju inte så konstigt, det har vi alla säkert gjort; vi vill ha kaffe på morgonen, på maten, till tårtan, bullen, ostsmörgåsen, fikat och så vidare. Så är det ju med rökare; de vill ha en välbehövlig paus med en cigg, efter maten och så vidare.

Du behöver inte byta dina vanor - bara cigaretten!

Det är bra att det faktiskt finna alternativ. Är du inbiten rökare kan det just vara svårt att byta ut ingrodda vanor. Du behöver inte det, du kan enkelt bara byta ut cigaretten till en mer hälsosam e-cigg från EqCigs. Med en vanlig cigarett får du i dig - förutom nikotin - också 3000 andra gifter, som tjära, arsenik, bensen, kadmium (som man gör batterier av), formaldehyd, polonium (ett radioaktivt grundämne),krom (metall på bilar), ammoniak, kolmonoxid (i bilavgaser), nickel och bly bland annat. Byter du ut cigaretterna till får du i dig nikotin, men istället för 3000 gifter får du i dig glycerin (fuktighetsbevarande ingrediens i hudlotion) och vattenånga. Så vad väntar du på?

Så fungerar det

Elektriska cigaretter hittar du enklast på eqcigs.se. Är du nybörjare kan du beställa hem ett helt kit. Då får du en e-cigg, en laddningssladd med USB och en e-juiceflaska. Först laddar du e-cigaretten och häller i e-juicen. Sedan är det bara att puffa på e-cigaretten. En lampa visar då det är dags att ladda e-ciggen. En e-juiceflaska ger dig 1500 bloss på e-ciggen. Hur många bloss drar man på en cigarett? Tio?, Då har du 150 "cigaretter" att röka med en enda e-juiceflska som kostar 59 kronor. Så du ser att du sparar pengar genom att skaffa en e-cigg. Dessutom får du en bättre hälsa!

28 Sep 2017