Wermland

Välkommen in i värmen

Har du rekryteringsbehov?

Något som många företag har behov av, det är ju personal. Det kanske är så att det är dags för dig att hitta fler medarbetare? Då kan det vara läge att rekrytera. Om du vill anpassad rekrytering efter era behov, då kan du vända dig till SkillU. Då slipper du att på egen hand skapa och göra hela processen med att rekrytera. Eller välja att bara vara med på delar av den.

Viktigt med en bra rekryteringsprocess

För att göra en bra rekrytering, så är det måste att göra det enligt en viss process med ett visst antal steg. Det som är bra att börja med, det är att ta fram själva kravprofilen. Den visar på vad tjänsten går ut på samt vad det är för person ni behöver ha för den.

Det är även viktigt att skapa en bra annons, så att det blir sökanden till tjänsten. En bra urvalsprocess är även det bra att göra och att kalla till intervju. Under intervjun sedan är det bra att ha tagit fram frågor med mera som kan avgöra om kandidaten lämpar sig eller inte.

När du hittat den eller de du vill anställa, så är det bra att även kontakta de som inte fick tjänsten. 

Om du vill slippa att gå igenom hela denna process på egen hand, så finns det bra rekryteringsföretag som kan hjälpa dig att göra den, helt och hållet eller att de tar hand om vissa delar.

16 Sep 2022