Wermland

Välkommen in i värmen

Hår eller inte hår, det är frågan

Hår är något som ofta blir omdiskuterat. Många anser att en kvinna ska vara slät i stort sett överallt, utom på huvudet eller när det gäller ögonbryn och fransar. Modet genom tiderna har varit detsamma och i många kulturer har det varit mycket fint med kvinnor som tagit bort allt hår. Ser vi till hur män haft det och har det, så är det även här så att det ofta ska vara utan hår numera. Förvisso finns det andra kulturer som säger att det ska vara hår och det mycket. Oavsett kultur, så finns det hår som en del verkligen vill bli av med. Särskilt om man kanske lider av sjukdomen hirsutism.

Kollar man på nätet efter hårborttagning i Stockholm så får man extremt många träffar! Detta är som sagt ett hett ämne och det finns många förslag över hur man bäst tar bort hår. Metoder som nämns är rakhyvel, pincett, trådning, vax eller hårborttagningskräm. Det finns även permanent hårborttagning i Stockholm med laser. Om du vill satsa på laser så är det bra att vända dig till en salong. Du kan läsa mer om olika lasermetoder på hårborttagningstockholm.nu.

Om du vill ha permanent hårborttagning i Stockholm

Om du har behov av att göra en permanent hårborttagning i Stockholm så kan du gå till Leilas hudvårdsklinik. Här kan du ta bort hår med hjälp av något som heter diatermi och IPL. Utöver hårborttagning så erbjuder Leila även ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och massage.

19 Jul 2016