Wermland

Välkommen in i värmen

Hur mår dina fönster?

Nu när hösten är här och snart vintern med, med sin kyla, så kan det vara bra att fundera på hur dina fönster mår. Det behöver ju inte vara så illa som på bilden innan du bestämmer dig att dete är dags att byta dem. Kanske du känner ett drag vid fönstren eller att dina elräkningar är lite väl höga nu? Det kan kanske då vara värt att byta dina fönster. På www.smartafonster.se kan du hitta bra fönster till bra pris. 

Att sätta in helt nya fönster

Ska du sätta in helt nya fönster och kasta dina gamla så tänk på att ta reda på vad totalkostnaden blir. Det är inte bara detta med att köpa nya fönster, utan det kostar även pengar för material som behövs samt om du har någon som ska montera upp dem åt dig. 

Glöm inte  att kontrollera storleken på dina gamla fönster och de nya, är de lika stora eller har de andra storlekar kan kostnader stiga beroende på om ingrepp på vägg behövs göras. 

Sen kan du ävn beställa olika tillbehör för dina fönster. Har du barn hemma kanske du är noga med att ha barnlås som tillval, markiser, solskyddsfilm och cylinderlås för inbrottssäkerheten m.m. Kostnader springer lätt iväg, var klar med dina önskemål från början.

Att sätta in fönster kan du så klart göra själv, för att få en mindre kostnad, men då gäller det att du vet vad du gör. Det kan vara värt att ta in ett proffs för det!

10 Nov 2021