Wermland

Välkommen in i värmen

Kanske dags att börja röra på sig

Jag har planer på att i sommar ge mig ut och vandra en del. Det är något jag funderat på ett tag, att ge mig ut på ett sånt äventyr i vildmarken. Dock är jag ju ganska så otränad som det är. så jag kanske bör börja att träna lite så att jag får upp konditionen och vanan en del. Jag har en kompis som tränar mycket. Han äter bland annat ett kosttillskott från PM International, som heter Fitline, det kan man läsa mer om på fitline-pminternational.se. Vet inte om jag har behov av extra tillskott, men funderar på att be honom om hjälp att komma igång med en bra träning.

Bra utrustning är även det ett måste

Tanken är att vandra ett par veckor, med en guide. Så det ska ju fixas bra utrustning med. Rätt sorts vandrarkängor, kläder, tält och annat. Denna äventyrsgrej är något jag råkade hitta på nätet. Jag skulle ju kunna ge mig ut själv men är skönt att ha någon som så att säga kan det där med att leva vildmarksliv. Det ska bli riktigt spännande detta.

Hitta varierande träning

Måste nog träna dels på att vandra men är nog bra att även hitta annan sorts träning. Så att jag får upp en bra fysik på 6 månader. Så får hoppas min kompis kan hjälpa mig med detta, men det tror jag. Han har många års vana av att träna så!

1 Feb 2019