Wermland

Välkommen in i värmen

Må bra på Mallorca

Saker som värmer inifrån är lika bra som utifrån, med Mallorca kan man få båda delar. Dels det underbara väder som är där, dels att man mår bra att att vistas där. Det är många som insett dessa fördelar och sett till att köpa hus på Mallorca, så att de kan åka dit när de vill. Det är något jag själv funderar på att göra. Ett eget Mallorcahus vore nåt! Har läst att det blivit allt vanligare att yngre personer köper hus på Mallorca och även i andra länder, så nu är det inte bara pensionärer som gör det.

Kolla läget där nere

Jag tänkte på att man kanske ska åka ner och kolla av med en mäklare vad det finns för hus, vad de kostar, och vilka områden de ligger i. Så att man vet hur det ser ut. Nu kan man väl se en del på nätet men jag gillar att se saker i verkligheten. Så det kanske är en bra idé att boka resa ner?

Boka semester på Mallorca

Funderar på att slå två flugor i en smäll och boka semester ner till Mallorca på en eller två veckor. Då kan man dels kolla hus på Mallorca, prata med mäklare och så vidare och så kan man njuta, koppla av, sola, bada och ha det gott och föreställa sig hur det är att bo där på halvtid eller på heltid. Det ska jag faktiskt göra!

19 Jun 2018