Wermland

Välkommen in i värmen

Planera din flytt

En flytt kräver god planering. Du kanske har ett datum då du ska flytta? Innan det bör du ju se till att ha ordnat med eventuell flyttfirma. En sådan finns på Flyttfirmaivärmdö.se. Annars kan du fråga runt bland dina vänner om de vill ställa upp med att bära och köra dina lådor och bohag till din nya bostad. Innan flytten ska göras är det bra att packa. Du kan köpa lådor eller hämta banankkartonger på din affär. Det är bra att ha många lådor att packa i. Se till så att du inte packar för tungt samt märk upp dem med vad du lägger i dem. Sedan, missa inte att adressändra, flytta abonnemang, säga upp, teckna nya och så vidare.

En flyttstädning måste göras

Din gamla bostad måste du städa ur. Du kan anlita en städfirma i Haninge för att göra det om du vill. Eller så gör du det på egen hand. Det är bra att veta att det tar rätt så många timmar att göra en bra flyttstädning. Det är inte som att städa lite grann till helgen där hemma. Du ska göra rent alla delar av ditt gamla hem. Det finns smarta checklistor att använda dig av. 

Planering är viktigt

Det är viktigt att planera din flytt så att den går så smidig som möjligt. Det oavsett om du ska boka flyttfirma, fråga vänner om hjälp eller ordna med flyttstädningen. Så ha allt du ska göra i åtanke och skriv en bra lista!

16 Jul 2020