Wermland

Välkommen in i värmen

Resor för livet

De flesta människor håller med om att resor är en av livets höjdpunkter. Alla gillar vi att resa på olika sätt; vissa vill segla runt jorden medan andra vill ta flyget till ett all-inclusivehotell med alla bekvämligheter tillgängliga. Några har särskilda länder som de känner ett speciellt band till medan andra vill se så många platser som möjligt innan de blir för gamla för att resa.

Det enda som hindrar oss från att resa hela tiden är att det kostar en del, och att man inte är ledig från jobbet särskilt ofta eller länge. Man får ta chansen när man kan!

Fjärran kontinenter

Asien är en populär kontinent för allsköns resor, det är dessutom relativt billigt där. Även Afrika har sin auppenbara fördelar. Men den kontinent som förmodligen höljs i mest mystik och som lockar passionerade resenärer som längtar efter något riktigt annorlund, är Sydamerika. 

I Sydamerika finns många olika länder som skiljer sig ganska kraftigt åt. Det går till exempel inte att jämföra Colombia med Chile eller Peru med Brasilien. Varje Sydamerikanskt land har sina särskilda kännetecken och den gemensamma faktorn är språket. I hela Sydamerika, förutom Brasilien (där man talar portugisiska), talar man spanska. Det finns givetvis också en hel del inhemska språk.

Upplev skarpa kontraster i Chile

En resa till exempelvis Chile innebär ett möte med en helt ny kultur, men där modernt stadsliv i Santiago står i skarp kontrast till naturupplevelser på landsbygden. Till Chile hör också Påskön som är en unik upplevelse i sig.

Inca Tours har arrangerat resor till Chile och resten av Sydamerika i mer än 30 år så är du sugen på att vidga dina vyer är denna resebyrå helt klart att rekommendera!

5 Jul 2016