Wermland

Välkommen in i värmen

Smidigt med conveyor system

Många branscher och företag har idag saker som ska tas från ett ställe till ett annat. Många gånger handlar det om tunga saker, som man inte bör lyfta eller bära på egen hand. För att göra dessa saker enkelt för sig, så kan man satsa på att använda conveyor system som är ett slags transportörsystem. Läs mer om det här. Ett conveyorsystem är ett samlingsnamn för en mängd olika lösningar kring transporter och förflyttningar av material i en produktionsprocess. Så inom detta system så ingår det även andra saker. Det kan bland anant vara transportband, rullbanor, bandtransportörer och palltransportörsystem.

Olika former av transportörsystem

Om det är så att ni behöver ha ett transportörsystem så kan det vara smart att kolla in företaget Vecto AB. De erbjuder bland annat  conveyorsystem som hänger i taket, så väl som sådana som kan monteras på upphängningstolpar/galgar samt såna som är stående på golv.

Detta företag har även andra bra produkter som ni kan ha nytta av i ert arbete. Bland annat så erbjuder de rullbanor, kedjebanor, vagnar, bandtransportörer, pallsorterare med mera. Företaget har också otala systemlösningar inom intern transport- och materialhanteringsteknik samt att de levererar transportutrustningar, dels som enskilda moduler, dels som nyckelfärdiga anläggningar. Så är det så att du har ett yrke där du jobbar med tunga saker och behöver smarta lösningar för det, kolla in företaget och deras produkter. Se även över era andra arbetsredskap om det är så att ni behöver göra dem lite mer ergonomiska. 

18 Nov 2019