Wermland

Välkommen in i värmen

Syskonvagnar

Tillhör du de föräldrar som livets lotteri gett två barn på en och samma gång? Eller har du kanske själv sett till att det kommit två små väldigt tätt. Det är tufft att ha två (eller fler) små barn samtidigt, oavsett om de är tvillingar eller bara syskon med liten åldersskillnad. Men lyckan och kärleken övervinner både sömnbrist och gnällkavalkader och ett hett tips är att ni ser till att utrusta er med praktiska hjälpmedel som till exempel en riktigt bra och smidig syskonvagn - det är ovärderligt.

De bästa syskonvagnarna

Det finns syskonvagnar hos de flesta barnvagnsproducenter, men vissa är helt klart bättre än andra. På Pyret o Snäckan hittar ni de mest populära varianterna som Bugaboo, Britax och Mountain Buggy. I en syskonvagn brukar man kunna ha två likadana inlägg eller två olika beroende på om man har tvillingar eller bara två små i nära ålder. Man vill kanske ha en liggdel och en sittdel, eller två av samma sort.

Specialister på barnvagnar

Pyret o Snäckan är en specialbutik för just barnvagnar, de säljer bara barnvagnar och bilbarnstolar och erbjuder därför en helt annan nivå av kvalitet och service. Du förälder som bryr dig om att göra medvetna kvalitetsval till ditt barn gör helt rätt i att beställa din syskonvagn eller annar barnvagn/bilbvarnstol från Pyret o Snäckan.

En av de noga utvalda märkena som Pyret o Snäckan är återförsäljare för är Britax som tagit fram barnvagnar i över 40 år. Britax levererar alla tänkbara typer av barnvagnar från sportiga joggingvagnar till lätta psulkys och praktiska syskonvagnar.

20 Sep 2016