Wermland

Välkommen in i värmen

Underbart väder ute

Visst är det härligt med april? Så skönt att våren är på gång. Där jag bor är det just nu riktigt skönt väder och jag har varit ute i flera dagar. Idag var jag ute på stan en sväng och det märks att det är vår. Alla liksom vaknar till liv så fort det är sol och lite värme ute. Jag var bland annat hos optikern, för att kolla synen. Det är så att jag måste köpa glasögon. Men jag kommer att köpa billiga glasögon på nätet. Hos ExtraOptical. Bättre än att köpa hos optikern. Jag passade även på att fika på stan med en kompis, en god kopp kaffe och bakelse blev det. 

Hur har er påsk varit?

I helgen som var så var det ju påsk. Det är mysigt med påsk tycker jag. Att äta gott och njuta av lite ledigt. Vi hade hemma vänner på påskafton och bjöd på en massa god mat, ägg, paj, köttbullar, sallader och en massa mer. Sen påsköl och påskmust och lite annat. Det var både vuxna och barn med och vi hade det riktigt trevligt. 

Ska bli skönt med sommar

Även om våren nu är fantastisk så går jag lite och väntar på sommaren nu. Jag gillar sommaren allra bäst. Särskilt de veckorna man kan ta semester och njuta av att vara ledig. Har inte planerat sommaren än, men det dröjer nog inte länge innan jag gör det. 

23 Apr 2019